Bericht versturen
Thuis ProductenHyaluronic Zuur Poeder

Wit Zuiver Hyaluronic Zuur van de Rangha van het Poeder Kosmetisch Voedsel de Vullerpoeder

Certificaat
CHINA SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. certificaten
CHINA SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. certificaten
Klantenoverzichten
Het verheugen zich op de volgende transactie! Hartelijk dank!

—— Se ***

excelente producto

—— AR *** GA

zeer goede leverancier van de huidvullers van Ha. Snelle Levering! dank

—— NA VAN CA *****

Ik ben online Chatten Nu

Wit Zuiver Hyaluronic Zuur van de Rangha van het Poeder Kosmetisch Voedsel de Vullerpoeder

Wit Zuiver Hyaluronic Zuur van de Rangha van het Poeder Kosmetisch Voedsel de Vullerpoeder
Wit Zuiver Hyaluronic Zuur van de Rangha van het Poeder Kosmetisch Voedsel de Vullerpoeder Wit Zuiver Hyaluronic Zuur van de Rangha van het Poeder Kosmetisch Voedsel de Vullerpoeder Wit Zuiver Hyaluronic Zuur van de Rangha van het Poeder Kosmetisch Voedsel de Vullerpoeder

Grote Afbeelding :  Wit Zuiver Hyaluronic Zuur van de Rangha van het Poeder Kosmetisch Voedsel de Vullerpoeder

Productdetails:
Merknaam: bouliga
Modelnummer: voedselrang, kosmetische rang
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 500g
Prijs: 200USD/KG
Verpakking Details: de zak van de aluminiumfolie
Levertijd: 5-8days na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000KG/Month

Wit Zuiver Hyaluronic Zuur van de Rangha van het Poeder Kosmetisch Voedsel de Vullerpoeder

beschrijving
Zuiverheid: 99% Rangnorm: Kosmetische Rang, Voedselrang
Andere Namen: Natrium Hyaluronate, Hyaluronic zuur, Ha CAS No.: 9004-61-9
Productnaam: Hyaluronic Zuur Poeder, Natrium Lage Hyaluronate, - molecuulgewicht Hyaluronic Zuur Natrium Hyaluron Verschijning: Wit Poeder
houdbaarheid: 2 jaar Toepassing: Wijd gebruikt in schoonheidsmiddelen
Steekproef: Beschikbaar
Hoog licht:

Zuiver Hyaluronic Zuur Poeder

,

Hyaluronic Zure Poeder van de voedselrang

,

Kosmetisch de Vullerpoeder van Rangha

De hoge Natuurlijke Rang van het de Grondstoffenvoedsel van Qulity en Kosmetische Rang Zuivere Hyaluronic Zure Vuller

 

Hyaluronic zuur (Ha) is rechte die kettings macromolecular mucopolysaccharide uit de eenheden van de herhalingsdisacharide van glucuronic zuur en n-Acetylglucosamine wordt samengesteld. Het bestaat wijd uit de extracellulaire ruimte van menselijke en dierlijk weefsel, vitreum, navelstreng, synovia van huidverbindingen en hanekam, enz. Commercieel Ha is algemeen een natriumzout, genoemd natrium hyaluronate, doorgaans genoemd hyaluronic zuur. Ha is nieuwe in binnen- en buitenland biologisch. Zijn molecuulgewicht is van verscheidene tienduizendtal aan verscheidene miljoen. Het is waterige oplossing heeft opmerkelijke vochtigheids houdende capaciteit, hoge visco-elasticiteit en gladheid. Het wordt wijd gebruikt in schoonheidsmiddelen, apotheek en gezondheid en schoonheidsvoedsel.

 

Voedselrang Ha


Ha-de inhoud is over 15g in een menselijk lichaam. Het speelt een belangrijke rol in menselijke biologische activiteit. Met de daling van Ha-inhoud van huid, wordt het water die capaciteit van de huid behouden verzwakt, kijkt de huid ruw en rimpel. De daling van Ha van andere apparaten zal leiden tot artritis, arteriosclerose, plus wanorde en hersenenatrophy. Alles bij elkaar zal de daling van Ha van menselijk lichaam leiden tot voorbarige seniliteit.

 

Mondeling Ha kan Ha-inhoud in menselijk lichaam verhogen, deficiëntie van Ha leveren. Door Ha te verteren en te absorberen, kan de huid tot de vochtige, vlotte, zachte en rijke lente worden gemaakt. Mondeling Ha kan menigteseniliteit uitstellen; verhinder artritis, arteriosclerose, plus wanorde en hersenenatrophy. Mondeling Ha kan één hoogtepunt van bonen maken en rijk aan de jeugdenergie zijn.

 

Productomschrijving

-1_01

 

-1_07

 

Kosmetische Rang Ha

 

Hyaluronic zuur is een hoogte - molecuulgewichtpolysaccharide met glucuronic zuur en n-acetyl-Glucosamine als het herhalen van structuureenheid. Ha heeft sterk waterbehoud. Theoretisch is zijn bindende watercapaciteit tot 500 ml/g als ideale natuurlijke het bevochtigen factor.
Ha is ook een belangrijke component van de huid. Het kan huid verhinderen te verouderen en de verschijning en de tastbare sensatie van huid verbeteren.
Hyaluronic Zure Gel is injecteerbare die implant voor het vullen diep aan zeer diepe rimpels wordt vermeld en/of voor volumerestauratie (wangen, contouren van het gezicht, jukbeenderen).

-1_05

 

Functies en toepassing:

-1_13

 

1. Het bevochtigen
Het bevochtigen is belangrijkste functie van Ha de. Vergeleken bij de andere vochtinbrengende crème, heeft de relatieve vochtigheid van het omringen minder invloed op het bevochtigen van Ha vermogen. De glycol&sorbital glycerine, het propyleen, de polyethyleenglycol, het natrium melkzuur enz. worden vaak gebruikt als vochtinbrengende crèmen in schoonheidsmiddelen. Volgens speciaal experiment, kunnen de vochtinbrengende crèmen zoals glycerine, glycol&sorbital propyleen, polyethyleenglycol, vochtigheid van lucht in hoge vochtigheid absorberen, terwijl in lage vochtigheid zij eerder vochtigheid van de binnenhuid dan van de lucht absorberen, die de huid om veroorzaken uit te drogen. Kan het natrium melkzuur, hydroxy natriumpyrrolidone in schoonheidsmiddelen worden gebruikt, aangezien zij de componenten van de cutin laag zijn en kan water binden. Maar de mechanismen van hun functies zijn nog niet volledig duidelijk. Slechts door hun capaciteit te overwegen om water te binden, zijn zij geen ideale vochtinbrengende crèmen. In lage relatieve vochtigheid (35%), heeft Ha ook de hoogste capaciteit om vochtigheid te absorberen. Terwijl in hogere relatieve vochtigheid (75%), het lagere absorptie van vochtigheid heeft. Ha heeft de capaciteit om goed waterbehoud afhankelijk van de verandering van de omringende vochtigheid automatisch te houden.

 

2. Voedend Ha is een natuurlijke intrinsieke substantie van de huid. Extra delocaliseer Ha kan als supplement aan intrinsiek Ha van de huid handelen. Omdat het lagere relatieve molecuulgewicht door de oppervlakte van de huid kan doordringen en de voedingslevering van het huidmetabolisme versnellen, zodat het de huid kan verhinderen te verouderen. Het betekent dat Ha als kosmetische substantie evenals voedingsmiddel kan functioneren. Het mondelinge hyaluronic zure supplement doet dienst als intern schoonheidsmiddel om de huid te hydrateren en maakt goede gezondheidszorg. Momenteel, wordt Ha wijd gebruikt in schoonheidsmiddel en gezondheidszorgproducten in de ontwikkelde landen zoals Japan, de V.S. en Eurpoe.

 

3. Het smeren en film-bouwt

 

Als hoogte - het molecuulgewichtpolymeer, Ha heeft sterke het smeren en film-bouwende eigenschappen. Hebben de huid-zorg schoonheidsmiddelen met Ha als ingrediënt opmerkelijk het smeren vermogen. Terwijl toegepast op de huid kan het functioneren aangezien een film, de huid zacht vochtig maakt, vlot, en elastiek en de huid tegen externe verwondingen beschermt. De haarverzorgingproducten bevatten Ha kunnen een filmlaag vormen om het haar vochtig en smerend te houden. Het kan ook het haar het zijn verhinderen elektrostatische geladen, zodat het haar gemakkelijker en regelmatig kan worden gekamd.

 

4. Het herstellen van en het verhinderen van huid

 

De huidschroeiplek of de zonbrandwond zoals het draaien van huidrood, zwarte of decorticaties etc. door zon te baden zijn wordt veroorzaakt hoofdzakelijk toe te schrijven aan het ultraviolette zonlicht dat. Ha kan proliferatie en afdeling van opperhuidcellen bevorderen. Het kan ook de vrije basissen van zuurstof vangen. Aldus kan het de regeneratie van de verwonde huid versnellen of zelfs de huid verhinderen worden verwond. Daarom zal Ha met ultraviolette absorbeermiddelen die in zon-bewijs schoonheidsmiddelen wordt gecombineerd moeten worden gebruikt synergetische effecten dat tonen. Deze voorbereiding kan het aantal ultraviolette schade verminderen en de verwonde huid helen.
Ook, Hyaluronan-spelen synthases (HEEFT) rollen in alle stadia van kankermetastase. Door anti-kleef Ha te veroorzaken, HEEFT kan tumorcellen toestaan om van de primaire tumormassa te bevrijden, en als Ha-de vennoten met receptoren zoals CD44, de activering van Rho GTPases epitheliaal-mesenchymal overgang (EMT) van de kankercellen kunnen bevorderen. Tijdens de processen van intravasation of bloeduitstorting, heeft de interactie van Ha met receptoren zoals CD44 veroorzaakt of RHAMM bevordert de celveranderingen die voor de kankercellen toestaan om de vasculaire of lymfatische systemen te infiltreren. Terwijl het reizen in deze systemen, langs veroorzaakt HEEFT Ha beschermt de kankercel tegen fysieke schade. Tot slot in de vorming van een metastatisch letsel, HEEFT veroorzaakt Ha om de kankercel toe te staan om met inheemse cellen bij de secundaire plaats in wisselwerking te staan en een tumor voor zich te produceren.

 

Contactgegevens
SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD.

Contactpersoon: Sunny Zhou

Tel.: 15064743905

Fax: 86-0537-4415589

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)