Bericht versturen
Thuis

SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Biotechnologieco. van Shandongbouliga, Ltd wordt gevestigd in de qufu-geboortestad van Confucius. Het bedrijf is de commerciële bedrijf integrerende industrie en activiteiten met het moderne ondernemersorganisatiesterkte   financiële voorkomen   grote  . Wij hebben high-end technologische talenten, geavanceerde beheer en hoogte - kwaliteits op de markt brengend team. En de commerciële bedrijf integrerende industrie en de activiteiten met de moderne ondernemersorganisatie zijn reeds gevestigd. Onze fabriek bezit perfecte workshopfaciliteiten, het prima productiemateriaal om de grondstoffen van biologische geneesmiddelen zowel en het geavanceerde laboratorium thuis als aan boord te produceren. Wij wijden ons hoofdzakelijk aan etc. het produceren van chondroitin sulfaat, hyaluronic zuur, glucosaminewaterstofchloride en sulfaatproducten. Voorts zijn Dimethyl Sulfon, het Collageen, het Dextrien en Stevioside ook op de verkoop. Wij nemen prioriteit van de wetenschap en de technologie, en bereiken de geloofwaardigheid met goede kwaliteit. Onze producten hebben goede markt in meer dan 30 binnenlandse provincies en zelfs in de Verenigde Staten, Canada, Australië, India en andere landen.

Ons bedrijf heeft opstellingsr&d Centrum met vele beroemde universiteiten en bereikte het hoge beheer van de smeekbede, de strikte controle van het productieve proces en de geraffineerde norm van klantenservices. Wij perfectioneren het systeem van wederzijds voordeel en win-win. Al personeel van ons bedrijf heet vrienden welkom die warm in binnen- en buitenland voor het wederzijdse voordeel komen onderhandelen.

Het is prachtig om vrienden te hebben die ver bezoeken van.

Bouligafabriek

bouligabouligabouligabouligabouligabouliga

testrapport

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Bouliga wordt gevestigd in Qufu, de geboorteplaats van Confucius, het heilige land van oostelijke cultuur. Welkom om onze fabriek voor verdere samenwerking te bezoeken!

 

Wij begonnen ook van een kleine onderneming. In 2009, toen de populariteit van huidvullers en persoonlijke schoonheidsproducten drastisch steeg, hebben wij ons gebied gevonden en het Bouliga-merk gecreeerd. Een paar jaar later in 2012, beslisten wij onze zaken online te brengen door onze website sdbouliga.cn te creëren en onze carrière met Alibaba te beginnen, die één van onze beste besluiten was.

 

Als fabriek en met meer dan 10 jaar van ervaring in de esthetische schoonheidsindustrie, gaat Bouliga altijd de extra mijl onze cliënten groot maken voelen. Zich specialiseert in het gebruiken van effect en ervaring, vertrouwen onze cliënten op dat wij de beste producten en de diensten veroorzaken.

 

Nu zijn wij een gouden die leverancier door SGS 10 jaar wordt geverifieerd en wij hebben over de hele wereld vele loyale klanten. wegens permanente en productieve samenwerking met klinieken en ongecompliceerde contacten met artsen en esthetische academies – Bouliga heeft zich tot het internationale in het groot bedrijf ontwikkeld wij vandaag zijn.

SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : Bouliga

Aantal werknemers : 40~50

Jaarlijkse omzet : 5000000-8000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten CHINA SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten CHINA SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten CHINA SHANDONG BOULIGA BIOTECHNOLOGY CO., LTD. Certificaten